Načítání dat...
Čepice
Dámské čepice Pravda je taková – naši zákazníci mají daleko k tropům, ale má to i své výhody. Na několik měsíců v roce ...
Zjistěte více
Seřadit podle:
Zobrazit produktů na stránce

    Dámské čepice

    Pravda je taková – naši zákazníci mají daleko k tropům, ale má to i své výhody. Na několik měsíců v roce je těžké si představit, aby se šlo ven bez teplých doplňků z vašeho šatníku. Na štěstí si můžete dámské čepice lehce přizpůsobit ke každé tylizaci, k vašemu typu a individuálnímu gustu. V nabídce našeho obchodu najdete různorodé čepice, takže si bez problému vyberete model, který Vám padne, který se bude hodit k Vašemu plášti, kabátu, bundičce nebo k jinému vrchnímu oděvu.

    Většina z nabízených námi dámských čepic je vyrobená z vlněné příze, která zajišťuje znatelný tepelný komfort i během mrazu. Máme jak hladké modely v mnoha barevných variantách, tak zdobené různými aplikacemi, vyrobené z filcu nebo z drobných krystalků. Dále v námi připravené nabídce nemůže chybět dámská čepice s velmi módní již několik sezón kožešinovou bambulí. Všechny z dostupných modelů skvěle přiléhájí k hlavě, díky čemu pro Vás nebude vítr ani mráz žádnou překážkou.

    Nabízíme mnoho různých čepic, ke kterým si snadno přizpůsobíte nacházející se v našem obchodě šály a rukavice – díky tomu si sami vytvoříte módní a především velmi praktickou soupravu na chladné podzimní a zimní dny. Jsme si jisti, že budete spokojená s Vaší volbou a jakmile se přesvědčíte, jak pohodlné v nošení jsou naše dámské čepice, tak rozhodně neskončíte pouze na tomto modelu a vybetere si další.